På generalforsamling i MFO 8. juni ble Magnus S Wettergreen, Nordic digital marketing manager i SATS, Martine Carlson, strategisk rådgiver i Hyper Redink og Marianne Eidsgaard, avdelingsleder og fagansvarlig i Ludens Design og UX valgt inn som nye styremedlemmer. 

- Vi søkte spesielt etter profiler med sterk digital kompetanse i år ettersom planen er å styrke MFO digitalt. Covid-19 har bare forsterket dette behovet for oss. Våre tre nye styremedlemmer kommer fra ulike deler av bransjen, og sammen med resten av styret skal de jobbe med å tilby enda mer verdi til medlemmene digitalt, i tillegg til de fysiske arrangementene, sier styreleder Marianne Otterdahl Møller

Pandemien fremprovoserte ett behov for digitalisering hos MFO, som i all hovedsak tilbød fysiske arrangementer. De måtte dermed kaste seg rundt og steppe opp digitalt. 

I løpet av månedene med sosial distansering tilbød MFO en rekke webinarer og digitale kurs til sine medlemmer. 

- Læringskurven ble bratt og den planlagte digitaliseringen av MFO ble gjennomført på rekordtid etter den skjebnesvangre beskjeden kom den 12. mars. Det ble noen heftige uker, men med god hjelp fra samarbeidspartnerne Hubspot og Inbound Group kunne vi lansere nye nettsider tilrettelagt for digital læring, kort tid etterpå. Til tross for at vi sakte men sikkert er på vei tilbake til normalen kommer MFO til å fortsette å tilby webinarer og digitale kurs i tillegg til de fysiske arrangementene fremover, sier daglig leder i MFO, Anna Hvinden.

Første arrangement ut er webinar med Trendwatching i slutten av august, etterfulgt av publikumsfavoritten Kanalbattle på Colosseum Kino litt senere på høsten.  

Det nye styret i MFO de neste par årene vil dermed bestå av, foruten styreleder Marianne Otterdahl Møller, Anders Bakke Ingebrigtsen, markedssjef i Remarkable (nestleder) og styremedlemmene Kristian Wulfsberg Majer, partner i Garrison Group, Martin Ygre, markedssjef i Norsk Toppfotball,  Martine Ågedal Hansen, salgsdirektør i VG,  Julie Holst Berntsen, konsulent,  Asle Forsbak, markeds- og kommunikasjonssjef i Norsk Hydro, Sara Bjølverud, kommunikasjonsansvarlig i Melanor og Magnus S. Wettergreen, Nordic digital marketing manager i Sats.