Redaktøren i Digi.no, Kurt Lekanger, går til rådgivningsselskapet Iteo.

- Jeg har fulgt med på Iteo siden de startet. Måten de ansatte jobber på skiller seg ut i kommunikasjonsbransjen. Det var det eneste byrået jeg kunne tenke meg å gå til, sier Lekanger. 

Lekanger har jobbet som redaktør, journalist og fotograf siden 1989, blant annet i PC World, Dagens Næringsliv, Teknisk ukeblad og Digi. Han har også hatt et opphold på i Microsoft der han var med på å bygge opp den redaksjonelle delen av MSN.no. 

- Jeg hadde lyst på en jobb der jeg kan kombinere det jeg er god på med muligheten til å lære mer om det jeg vil bli bedre på. Jeg håper å hjelpe Iteos kunder med å kommunisere hva de gjør og kan, i former og på måter som gir de beste brukeropplevelsene, sier Lekanger.

Daglig leder i Iteo, Andreas Thue, er begeistret over nysigneringen.

- Det var på tide å skjemme bort våre teknologikunder. Da vi fant ut at vi hadde muligheten for å få Kurt på laget satte vi alle kluter til. Han er ekstremt dyktig, og en veldig fin fyr som passer godt inn i Norges hyggeligste byrå. De ansatte står i kø for å få Kurt på sitt team, sier Thue.

- Kurt sto øverst på lista mi med hensyn til faglige kvaliteter, og er en person som vi både kan lære av, og lære med, legger han til.