Etter fire og et halvt år som analytiker og konsulent vender 36-åringen Lage Bøhren hjem til pressen, og blir finansjournalist i et raskt voksende E24.  Bøhren har lang erfaring fra finanspressen, og startet karrieren i Dagens Næringsliv i 2005. Fem år senere gikk han til Finansavisen, og markerte seg på flere felt. I 2016 ble han sjømatanalytiker i Carnegie, før han noen år senere gikk til First House. 

Men savnet etter journalistikken ble for stort - nå vender Bøhren tilbake.

- Jeg gleder meg til å jakte nyheter med dyktige kolleger, og være med på å sette dagsorden. Og så er det veldig spennende å bli en del av det ambisiøse prosjektet E24 og Schibsted har for næringslivsjournalistikk de neste årene, sier Bøhren. 

Den rutinerte finansmannen er tydelig på at han nå går tilbake til yrket han brenner mest for.

- De siste fem årene utenfor en avisredaksjon har gitt meg uvurderlig erfaring fra ledende aktører innen både finans og kommunikasjon. Samtidig har det vært en anledning til å reflektere over hvilke arbeidsoppgaver jeg trives best med, og hva som virkelig motiverer meg. For min del er det ingen tvil om at jeg nå vender tilbake til verdens beste jobb.

- Stjernesignering
Redaksjonssjef John Thomas Aarø i E24 er strålende fornøyd med signeringen.

- Lage er en svært dyktig finansjournalist. Vi har store ambisjoner og har styrket oss på mange områder det siste halve året, men det er ingen tvil om at kjernen i oppdraget vårt fortsatt er å være best på de viktigste sakene innen børs og finans, sier han. 

Schibsted og E24 varslet i fjor en historisk oppbemanning på 30 redaksjonelle årsverk, og nytt samarbeid med Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Samarbeidet ble lansert i april, og redaksjonene har ansatt mange nye journalister det siste halve året. Og flere vil det bli, sier en offensiv sjefredaktør Gard L. Michalsen.

- Koronasituasjonen gjorde at vi måtte trykke litt på pauseknappen, men vi er ikke ferdig med oppbemanningen. Det blir nok mer å melde når overgangsvinduet åpner igjen til høsten, sier Michalsen.