Content marketing-byrået Spoon ansetter tre nye. Nyansettelsene bringer spisskompetanse på et av Spoons viktigste satsningsområder, markedsføring av mat og drikke.

– Det tar litt lengre tid å få oversikt og bli kjent med alle, men våre nye kollegaer har tatt digital onboarding på strak arm. Vi gleder oss til å bli kjent med dem på andre plattformer enn Teams, sier byråleder Marte Ramborg

Hanne Flemmen Johansen er ansatt som prosjektleder i en nyopprettet stilling på Kiwi-teamet i Spoon. Hun kommer fra tilsvarende stilling i Isobar, hvor hun jobbet som prosjektleder for Spar og med kunder som Mondelez og The Coca Cola-Company. Flemmen Jphansen er utdannet journalist og har bred erfaring fra radio. 
 
 – Jeg stortrives med å jobbe med mat og drikke og var svært tiltrukket av å få jobbe med Kiwi, en av bransjens sterkeste merkevarer. I korona-perioden har Kiwi med sin samfunnsrolle og sine medarbeidere vært ekstra viktige for Norge. Det vært spesielt også for oss som jobber bak frontlinjen, sier Johansen.

Torunn Maria Holm kommer fra stilling som innholdsrådgiver og redaktør i HyperRedink og skal ha tilsvarende rolle hos Spoon. Holm har en bachelorgrad i PR og kommunikasjonsledelse fra BI, og før hun begynte i byrå var hun kommunikasjonsansvarlig i Coor hvor hun jobbet med alt fra kommunikasjon til employer branding og sosiale medier.

Mille Marie Kornfeldt begynte i Spoon rett etter påske og har kun sett de fleste av sine nye kolleger i Teams. Kornfeldt kommer fra Godtlevert-Gruppen hvor hun har jobbet med innholdsproduksjon, kampanjer og analyse. Kornfeldt er utdannet fra Høgskolen Kristiania innen PR & samfunnspåvirkning og reklame.

Byråleder Ramborg er godt fornøyd med nyervervelsene.

- Vi har fått inn tre dyktige personer som alle utmerket seg i intervjurundene med sitt engasjement for mat, innholdsproduksjon og digitale løsninger. Vi er veldig glade for å styrke Spoon-laget med disse flinke folka, sier byråleder Ramborg.

Spoon har 30 ansatte og er en del av byrånettverket Real Agency Group som er eid av svenske Bonnier Ventures.