- Dette er på så mange måter drømmejobben for meg, og jeg gleder meg helt vanvittig til å ta fatt på den. Den ligger i skjæringspunktet mellom utvikling, redaksjon og salg/marked. Sånn sett er det en av de aller kuleste jobbene man kan få i Medie-Norge - særlig ettersom Dagbladet er blant de friskeste og mest vågale aktørene der ute, sier Martine Lunder Brenne i en pressemelding fra Dagbladet.

Der tar hun fatt på stillingen som utviklingsredaktør og blir også en del av ledergruppen til sjefredaktør Alexandra Beverfjord.

- De har åpenbart allerede full fart og en haug med flinke folk, så jeg er bare veldig glad for å få bli med på å bygge videre på det, fortsetter Lunder Brenne.

Martine Lunder Brenne kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør og direktør for Vo Ung i Egmont Publishing med ansvar for produkter som Klikk.no og Blogg.no, samt titlene Kamille, Shape Up, Foreldre og Barn og Ditt bryllup. Også der var hun en del av ledergruppen.  

- Så er det selvsagt vemodig å forlate Egmont, hvor jeg det siste året har fått gå en skole helt utenom det vanlige. At jeg har hatt en sjef som har turt å satse på meg, og at jeg har fått jobbe med så mange flinke ledere og kolleger, er jeg evig takknemlig for, sier hun.

Hun har tidligere også ledet VG-satsingen MinMote og jobbet for nyhetsavdelingen og rampelysavdelingen i avisen.

- Martine er en fremtidsrettet og innovativ leder. Hun har vært med på å utvikle banebrytende satsinger i andre mediehus, og jeg ser frem til å få henne med på laget vårt. Hun er strategisk og har et smittende engasjement, sier ansvarlig redaktør i Dagbladet, Alexandra Beverfjord.