Kjersti Johannessen kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i entreprenørselskapet AF Gruppen. Hun har tidligere vært nyhetsjournalist i TV 2 og har også bakgrunn fra Utenriksdepartementet, VG og ANB.

- Det var fine år i AF og jeg lærte mye av det gode kommunikasjonsteamet der. Men Mills fristet med mer ansvar i en operativ stilling. Jeg er glad i god mat, men også opptatt av helse og ernæring. Derfor gleder meg til å fortelle de gode historiene om alt det spennende som skjer i Mills, i samarbeid med selskapets fageksperter, sier hun i en pressemelding.

Johannessen har studert journalistikk i England, og mastergrad i Sør-Asiastudier ved Universitetet i Oslo. Hun har også tatt Master of Management-kurset Digital kommunikasjonsledelse ved BI.

Medie-, reklame- og kommunikasjonssjef, Jenný Rut Sigurgeirsdóttir, er glad for å ha fått et nytt tilskudd på laget.

- Vi opplever økende interesse rundt produktene våre, ikke minst rundt vår satsing på plantebasert mat, sunnhet og bærekraft. Vi har et stort uforløst potensial innen historiefortelling, og det er noe av det Kjersti skal jobbe med. Hun er en faglig sterk kommunikatør med mye positiv energi, som jeg er sikker på vil passe meget godt inn i Mills, sier hun i en pressemelding.