Siri Børsum sluttet i august i fjor i Google Norge etter 12 år i selskapet, sist som leder for digital transformasjon. Nå er det klart at Børsum begynner hos Huawei i midten av mars, skriver DN

Da Børsum takket for seg i Google kalte hun årene i selskapet helt fantastiske. 

- Det har vært helt rått. Vi begynte med den bittelille tekstannonsen hvor vi måtte forklare forskjellen på en annonse og et organisk søk til i dag å representere alt fra selvkjørende biler, smarthøytalere og automatiserte plattformer, sa Børsum til Kampanje om tiden i Google.

Les også: Google-Siri slutter i søkegiganten etter 12 år: - Det er så mye mer jeg kan gjøre

Nå ser Børsum frem til jobben som sjef for en splitter ny global avdeling i Huawei. 

- Med Huawei kunne jeg sjekke av mange bokser. Det er et internasjonalt selskap, som jeg oppe i prosessen kanskje glemte litt at jeg synes er skikkelig spennende. Jobben er en global lederrolle hvor jeg får være med å bygge en organisasjon og skape historie, sier Børsum til DN.