Fem år etter at hun begynte i United Influencers, er Julie Holst Berntsen klar for nye utfordringer. Derfor slutter hun i selskapet uten at hun har en ny jobb å gå til.

- Det skjer så mye spennende innen kommunikasjon og merkevarebygging som inspirerer meg til å se nye karrier-muligheter. Jeg velger derfor å ta steget ut i det ukjente og utfordre meg selv igjen, sier hun.

Les også: Her er hele Norges bloggmamma

Hun har vært sentral i oppbyggingen av United Influencers fra et rent blogg-agentur til et markedsføringsbyrå og ledet fra 2015 til 2017 byrået. 

- Da jeg kom inn i United Influencer i 2015 var «influencer marketing»-begrepet helt nytt. Nå er det en naturlig del av markedsføringsmiksen. Jeg er stolt over alt vi har fått til og takknemlig for å ha fått være med på denne revolusjonen, både fordi det har vært utrolig spennende og lærerikt, og fordi jeg har fått møte og jobbe med så utrolig mange flinke og inspirerende mennesker.

- En sentral person
Før hun begynte i United Influencers, startet hun opp Spalt PR og var innom Gambit som spesielrådgiver. Den siste tiden har hun hatt ansvar for utviklingen av strategiske prosjekter og kommunikasjon, samt for Elle kommersielt. 

- Julie har vært en sentral person i utviklingen av influencerbransjen og United Influencers. Jeg har forståelse for at hun ønsker å gå videre etter flere år i en utviklingsfase av et byrå og en disiplin som denne. Vi ønsker
henne lykke til videre, sier United Influencers-sjef Jørgen Sørlie.

Les også: Tidligere Red-topp blir sjefen til noen av landets største bloggere

Julie Holst Bernsten jobber ut april. Deretter har hun blanke ark.

- Jeg har ikke staket ut veien ennå – men har hatt flere interessante samtaler. Jeg ønsker å ta med meg alt jeg har lært om influencer marketing, og jobbe helhetlig og strategisk med hele bredden innenfor kommunikasjon og merkevarebygging. Hjertet mitt banker for å bygge merkevarer i et stort perspektiv, men det gjenstår å se hvor jeg lander, sier hun.