Aleksander Lee Olsen kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Oljefondet. Han har tidligere jobbet med finansiell kommunikasjon i Geelmuyden Kiese og vært frilansjournalist i Tønsbergs Blad.

Nå har han startet som kommunikasjons- og markedssjef i Pangea Property Partners.

- Aleksander imponerte oss tidlig med sin forståelse for finansiell kommunikasjon, og skilte seg ut blant mange svært dyktige søkere. Vi er en pan-nordisk rådgiver som jobber mye mot utlandet, og erfaringen hans fra en internasjonal organisasjon som Oljefondet gjør han til et verdifullt tilskudd for oss, sier Bård Bjølgerud, administrerende direktør og partner i Pangea Property Partners.

Lee Olsen vil få overordnet ansvar for hele selskapets kommunikasjonsarbeid, inkludert posisjonering, merkevarebygging og markedsføring.

- Pangea er kåret til den beste eiendomsrådgiveren i Norden. Det er klart jeg har lyst til å være en del av dette vinnerlaget. Selv om det er trist å slutte i Oljefondet, gleder jeg meg stort til å videreutvikle merkevaren Pangea og gjøre selskapet enda mer synlig i markedet, sier Aleksander Lee Olsen.