Torgeir Engen er ansatt som ny rådgiver i kommunikasjonsbyrået Smidesang & Lyng. Dermed vokser byråets Oslo-avdeling fra én til to ansatte. Engen bringer med seg 20 års erfaring fra den norske mediebransjen, blant annet som journalist og leder i NRK, utviklingssjef i Warner Bros Norge og som produsent i Plan-B TV.

- De siste årene har jeg jobbet mest med TV. Nå var tiden moden for å få brukt en større del av verktøykassen, og jeg ser frem til å jobbe konsentrert med kommunikasjonsbehovene til eksisterende og nye kunder av Smidesang & Lyng. At hovedtyngden av kunder er kunnskapsbedrifter med viktige roller i samfunnet gjør jobben ekstra stas, sier Torgeir Engen.

Morten Smidesang, daglig leder i Smidesang & Lyng, forteller at byrået hadde en lang og grundig prosess med over 100 søkere. 

- I Torgeir fant vi en allsidig konseptutvikler og historieforteller med ferdigheter som er etterspurt av kundene. Moderne formidling krever at man behersker flere formater og da må vi ha multikunstnere bak spakene. Det har vi fått og mer til, sier Smidesang.

Kommunikasjonsbyrået har de siste årene styrket fagområdet digital kommunikasjon særlig innenfor video, podkast og sosiale medier.  

- Analyse og spisset rådgivning er og vil fortsatt være kjerneleveranser i Smidesang & Lyng. Samtidig opplever vi stor etterspørsel etter skarpt vinklet og effektivt formidlet kommunikasjon i digitale kanaler. I dette perspektivet er vi svært fornøyd med å få Torgeir med på laget. Han tilfører oss verdifull kapasitet og komplementerer oss med ny kompetanse på viktige områder, sier daglig leder Smidesang.