Det er tiden for å kåre vinnere i de mange Young Lions-kategoriene og så langt er både vinnerne i «Film» og «Medier» kåret. Under torsdagens priskveld «Anfo Effekt» der norske markedsførere konkurrer om å ha laget de mest effektfulle kampanjene var det klart for et nytt team under 30 år som kan pakke kofferten og reise til Cannes for å forsvare norsk ære.

For som vinnere av «Young Lions Marketer» i 2020 ble Mari Falkenberg og Henrik Norem fra Orkla Confectionary and Snacks kåret til vinnere. De to laget den beste markeds- og kommunikasjonsstrategien for et case som skulle oppfylle et av FNs bærekraftsmål om å bekjempe sult i verden og delmålet om skolematordninger i konfliktfylte land.

- Utrolig gøy og morsomt å være med å konkurrere her. Det var et utrolig spennende tema, sier Mari Falkenberg til Kampanje.

Henrik Norem sier «det var en utfordrende case» og det av åpenbare grunner. De to jobber til vanlig som merkevaresjefer i Orklas godte-divisjon med henholdsvis sjokolade og snacks som Stratos og Polly Peanøtter.

- Ja dette var veldig annerledes enn det vi gjør til daglig, sier Norem.

- Har dere vært i Cannes på reklame-VM før?

- Nei!

- Så nå er det bare å gjøre seg klar til å reise?

- Ja, vi får bare snakke med sjefene våre. For nå er det bare rydde kalenderen, sier de to.