Jørgen Rui er ansatt som ny markedsdirektør i Instabank. Han har tidligere erfaring fra Santander Consumer Bank og har vært markedsdirektør i Ya Bank, som nå er en del av Resurs Bank.

Instabank er en norsk digital bank som ble lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo.

- Jeg har fulgt med på Instabank siden oppstarten i 2016, og er imponert over hvor raskt banken har etablert seg på det nordiske markedet innen etablerte produktkategorier og gjennom nyskapende løsninger som tilfører verdi for både kunder og partnere, sier Rui i en pressemelding.

- Jeg opplever at Instabank har en god strategi for videre vekst, med blant annet planer om nye betalingsløsninger og pantelån utover våren. Det strategiske fundamentet, i kombinasjon med en moderne teknisk plattform og en handlekraftig organisasjon, ser jeg veldig frem til å være en del av.

Jørgen Rui har en Master of Science i Marketing, Strategy fra Handelshøyskolen BI. Hans spisskomeptanse er innenfor distribusjons- og CRM-strategi, merkevarebygging og digital markdsføring. 

- Vi er svært fornøyd med å få Jørgen med på laget. Med hans lange erfaring fra markedsføring i bank- og finansbransjen er jeg ikke i tvil om at Jørgen vil være en viktig pådriver for Instabanks videre vekst i Norge og Norden, sier sier banksjef Robert Berg.