NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter, Abelia, har ansatt Kjetil Taraldsen Hyllseth som ny markedsdirektør. Han kommer fra stillingen som konstituert kommersiell direktør og markedsdirektør i Egmont Publishing.

- Kjetil har en lang og solid ledererfaring, og svært god kompetanse både innen B2B og digital markedsføring. Vi har lagt vekt på å finne en markedsdirektør med godt strategisk overblikk, og tror dette vil gjøre Kjetil til en god samtalepartner for både eksisterende og nye medlemsbedrifter, sier Øystein E. Søreide, administrerende direktør i Abelia, i en pressemelding.

Taraldsen Hyllseth har også ti år bak seg i Aftenposten, hvor han blant annet var salgsdirektør digital, og produkt- og markedsdirektør. Nå skal han lede en markedsavdeling med fem medarbeidere som blant annet har ansvar for rekruttering av nye medlemmer, medlemspleie, nettverk, møteplasser, og analyse. Han går også inn i Abelias ledergruppe.

- Norge og norsk økonomi skal omstilles, og vi trenger å utvikle nye næringer og inntekter. Abelia er gjennom sine medlemmer en drivkraft for innovasjon og utvikling av kunnskapssamfunnet, og jeg gleder meg til å bidra i dette viktige arbeidet, sier Kjetil Taraldsen Hyllseth. 

Han begynner i sin nye jobb i mai.