E24 fortsetter å styrke laget. For en drøy måned siden hentet de Jonas Alsaker Vikan fra Adresseavisen, nå melder næringslivsavisen at Hans Mortensønn Jordheim (29) og Nora Rydne (27) er blitt fast ansatt. E24 har et uttalt mål om å oppbemanne med 30 nye redaksjonelle årsverk fordelt på Oslo, Bergen og Stavanger.

Nora Rydne kommer fra Dagens Næringsliv. Her har hun stått bak podcasten «Mandagsmøtet» sammen med Eva Grinde, i tillegg til å jobbe med løpende finansnyheter og undersøkende prosjekter.

- Det blir interessant å komme på innsiden av E24, som jeg til nå bare har kjent som den argeste konkurrenten. Jeg gleder meg til å være med på den satsingen E24 er inne i nå, og til å jobbe frem god næringslivsjournalistikk på flere plattformer, sier Rydne i en pressemelding.

- Alle forutsetninger for å lykkes i kampen
Hans Mortensønn Jordheim har vært i ulike vikariater i E24 de siste to årene, og har jobbet i Finansavisen tidligere. 

- Jeg er henrykt over å få være med på E24-laget i tiden som kommer. Det er veldig moro å være en del av noe som satses på, så nå er det opp til oss å vise oss tilliten verdig. Forhåpentligvis kan jeg de kommende årene bidra med både egne hardtslående prosjekter, samt tabloid økonomijournalistikk, slik vi kjenner E24. Etter å ha vært på huset i over to år, er jeg i alle fall trygg på at vi har alle forutsetninger for å lykkes i kampen mot både gamle og nye konkurrenter, sier Jordheim.

Skal styrke næringslivsavdelingen:

Hans Mortensønn Jordheim.

- To smarte og sultne journalister
Nyhetsredaktør Lars Håkon Grønning i E24 er godt fornøyd med ansettelsene.

- Nora og Hans er to smarte og sultne journalister. Det er et veldig godt utgangspunkt. De har begge dokumentert evne til å finne nyheter og drive frem kritisk journalistikk. Vi skal drive nyhetsjournalistikk på stadig flere plattformer i tiden som kommer. Der vil Noras erfaring, og ikke minst interesse for ulike formidlingsformer komme veldig godt med. Både hun og Hans passer perfekt inn i E24s redaksjonelle strategi, sier Grønning i pressemeldingen.

Rydne starter i E24 2. mars.