Lasse Fosshaug er ansatt som digital direktør, mens Anders Heli går inn i stillingen som direktør for digitale betjeningsløsninger i Amedia Salg og Marked. De kommer begge fra andre stillinger i Amedia.

- Dette er ansettelser som styrker oss ytterligere i den digitale satsingen vår. Vi har lagt bak oss et svært godt digitalt 2019, og går offensivt ut i det nye året, sier konserndirektør Victoria Schultz hos Amedia Salg og Marked.

De nye direktørstillingene ble opprettet i kjølvannet av at Karl Espen Iversen sluttet som direktør for området «yield».

Lasse Fosshaug har fått ansvaret for strategi samt forvaltning av det digitale varelageret hos Amedia Salg og Marked. Han får også ansvaret for «adops», «traffic»-funksjoner samt tilhørende teknologi. 

De siste fire årene har han jobbet med å utvikle det programmatiske produktet til Amedia. Fosshaug har tidligere også jobbet som Brand Manager i Betsafe på Malta.

- Lasse skal sikre vekst på digitale inntekter gjennom effektiv forvaltning av det digitale annonse varelageret og våre programmatiske løsninger. Vi skal sikre enkle og effektive betjeningsløsninger for våre kunder. Vi skal slå markedet på kundedialog og med effektive betjeningsløsninger. Når du kombinerer hyggelig og særs kompetente selgere med gode og effektive annonseløsninger, så er valget enkelt, sier Victoria Schultz.

Selv sier han at han gleder seg til å ta fatt på sine nye oppgaver.

- Jeg kjenner Amedia-organisasjonen veldig godt – også en del av oppgavene som jeg nå får ansvaret for. Så helt nytt blir det ikke, men dette er en bransje i evig forandring, så jeg gleder meg til å ta tak på hvordan Amedia skal utvikle seg for å tilpasse seg fremtiden, sier Fosshaug.

Anders Heli har tidligere innehatt stillinger som Audience Targeting Manager i Webtraffic, samt Data and Audience Manager og Business Developer Programmatic i Schibsted. I 2018 gikk han til Amedia som leder for Amedias digitale kjøp.

- Anders har vært instrumentell i arbeidet med å videreutvikle Amedias tjenesteportefølje i lokalmarkedet. Han har stort engasjement for digital forretningsutvikling og dette i kombinasjon med et godt kommersielt hode er jeg sikker på at vi kan ta ytterligere nye steg. Vi vet hva Anders Heli står for, sier Victoria Schultz.

- Dette ser jeg frem til. Amedia er på offensiven – og det har skjedd mye positivt i selskapet de seneste årene, ikke minst innenfor digital utvikling, sier Anders Heli.