Siden lanseringen i 2019 har mer enn 50.000 pakker blitt sendt med Svosj. Nå styrker de laget med ny markedssjef som blir Fatima Yusuf. Hun kommer fra rollen som kampanjesjef i SOS Barnebyer, hvor hun blant annet har vært ansvarlig for ny merkevarestrategi, merkevareplattform og påfølgende kampanjer. Hun har tidligere erfaring fra blant annet Skatteetaten, Coop Norge Handel og Statkraft. 

- Yosuf er en dyktig markedsfører med stor entusiasme og gjennomføringskraft. Som start-up så vi behovet for en som både kan tenke strategisk og være operativ. Det fant vi i Yosuf. Vi er stolt av å få henne med på laget, og tror hennes positive energi kommer til å smitte over på både kolleger, partnere og kunder. Sammen skal vi bygge Schibsteds neste store merkevare, sier Svosj-sjef Ådne Skjelstad. 

 Yosuf ser frem til å innta Akersgata 55:

- I løpet av de 15 siste årene har jeg jobbet med mye forskjellig, både innenfor merkevarebygging, salg, rekruttering av medlemmer og å skape oppmerksomhet rundt et produkt. På bakgrunn av disse erfaringene vet jeg hvor viktig det er å tenke strategisk og helhetlig, men samtidig være operativ. Jeg gleder meg utrolig mye til å fatt på denne spennende reisen, sier hun. 

 Også ny produktsjef er på plass. Cihan Sen kommer fra rollen som produktsjef for Create and Discover i Schibsted. Der har han jobbet med publiseringssystemet som de fleste av journalistene bruker til daglig. Han har tidligere erfaring fra FinTech-selskapet Curve i London, og har jobbet med fusjoner og oppkjøp innenfor ulike industrier. 

- Vi er veldig glade for å få med Sen på laget. Han har en solid forståelse for både tech og produkt, og kan like godt overbevise investorer som å snakke med brukere. Kombinasjonen av høye ambisjoner og hans internasjonale erfaring er noe jeg er sikker på at kommer til å komme godt med, sier Skjelstad.