Schibsteds content marketing-byrå Manus starter året i nye kontorer på toppen av VG-bygget og tre nyansettelser: én planner, én designer og én innholdsrådgiver.

Mia Steinsbø går inn i en stilling som strategisk planner. Hun har tidligere vært ansatt som Ad Operations Manager i PlayAd Media Group.

- Inntrykket jeg har av Manus er at det ferdige arbeidet som kommer ut herfra er overskuddspreget - noe jeg tror kommer av den store variasjonen i oppdrag som kommer inn, som igjen krever stor kreativ takhøyde og et tilpasningsdyktig kreativt team. Man må være forberedt på å møte en haug av forskjellige utfordringer her hver dag, og det gjør at hele gruppen alltid er fremoverlent, og på hele tiden, sier hun.

Marie Vøllo Brennum går til jobben som designer. Hun har tidligere jobbet i Munch design, Hyper, og i designavdelingen på Bama.

- Én av grunnene til å velge Manus er jo den oppriktige innsatsen byrået gjør for å forsikre seg om at arbeidet de gjør, gjøres på vegne av aktører som er bevisste på klimaansvaret de bærer, og som jobber for å gjøre produktene sine så bærekraftige som mulig. Jeg har også fulgt en del med på arbeidet som har kommet herfra i løpet av det siste året, og likt det, og er derfor glad for å få lov til å være med å utvikle estetikken til Manus videre. Jeg ønsker å gi Manus et tydeligere visuelt språk, og lage design som skiller seg ut, tydeliggjør innholdet og underbygger budskapet, sier hun.

Håkon Sollund blir ny innholdsrådgiver. Han har bakgrunn som idéhistoriker, og skal sikre at Manus’ kreative arbeid er fundert i en så bred som mulig kulturell forståelse, og at tekstene får den brodden de trenger.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha kommet inn i et byrå der historiefortelling er så tungt vektlagt som det er her. Historiene vi forteller hverandre, om oss selv, er jo selve kulturens byggeklosser. Det at jeg i Manus får en mulighet til å være med på å forme og fortelle noen av disse historiene, på en så god måte som de utformes og fortelles her, var det som trakk meg hit. Arbeidet som kommer ut herfra er elegant, smart og gjennomført, og det føles som et privilegium å være omgitt av så mange kvikke og kreative hoder hver dag, sier han.