I løpet av sine ti år i TV 2 har Jens Hveem jobbet med kommersialisering av de største sportsrettighetene, og stakk i 2016 av med tittelen som årets selger i TV 2. Han har totalt 15 år lang salgserfaring fra mediebransjen, og nå venter nye utfordringer som kommersiell direktør i Lund Gruppen Arrangement (LGA).

- LGA har en helt spesiell profesjonalitet, og et veldig godt omdømme. Det er imponerende å se hvor spektakulære festivaler de klarer å skape. Dette vekker en stor nysgjerrighet i meg, og det blir spennende å se hvor veien vil ta oss videre, sier Hveem.

Tidligere i livet sto Hveem foran et veivalg mellom en karriere innen sport eller musikk. Den gang falt valget på sport, men nå er tiden inne for musikk- og festivaldrift. Hveem forteller at han ser et stort potensial i LGA. 

- Det er akkurat derfor jeg sitter her i dag. Jeg er spesielt imponert over at Jul i Vinterland hadde 2,6 millioner besøkende i 2019. Så gleder jeg meg til å ta del i en fornyet Elvefestival, Kongeparken, Skånes Djurpark, Palmesus, og i Landstreff Stavanger - en musikkfestival for ungdom som er langt over det jeg kjente til da jeg selv var ung, fortsetter han.

Daglig leder i LGA, Magnus Lund, ser frem til videre forsterkning av LGAs merkevare med Hveem på laget.

- Jens Hvem sitter på en viktig kompetanse som vi kommer til å få god nytte av som leder for den kommersielle avdelingen, og som del av ledergruppen i selskapet. Tilstedeværelsen av annonsører akkurat der hvor menneskene er, har aldri vært viktigere, sier Lund.