Eventselskapet 6. Sans starter året med syv nyansettelser, inkludert ny daglig leder. Den jobben går til Håkon Engebu, som kommer fra samme stilling i Gyro-eide OneLouder. 

Han tar meg seg sine OneLouder-kollegaer Thomas Seeberg, Selma Kleivane, Jørgen Spolén Erstad og Rebecca Bjørk til 6. Sans.

- Det er med stor glede vi nå blir en del av 6. Sans-familien. Jeg opplever at det er stort engasjement, kompetanse og glede blant gjengen her, alle backer hverandre og 6. Sans er et selskap som tørr å satse. Det å komme inn som leder i et spennende selskap som har så bred og lang erfaring fra eventbransjen, trigger meg enormt, sier Engebu.

- Syv stykker sluttet
Bak overgangen ligger det en avvikling av OneLouder som eget byrå. Styreleder Trond Kongrød forteller at det skyldes at de har lagt en ny strategi for Gyro-konsernet, og at OneLouder og Gyro hadde for mange overlappende funksjoner.  

- De har jobbet litt inn i hverandres segment, og vi bestemte oss for at det beste var å legge all aktivitet inn i Gyro og satse enda mer offensivt i bruken av Gyro som merkevare, sier han til Kampanje.

Det innebar også en nedbemanning.

- Dette medførte at noen mennesker ble overflødige. Noen fikk oppsigelser og noen sluttet frivillig. Totalt syv stykker sluttet som følge av denne endringen.

Nå ønsker han de tidligere OneLouder-ansatte lykke til i sine nye jobber.

- Dette er dyktige mennesker som har gått en god skole i Gyro. Jeg er glad for at de får nyte godt av kompetansen sin andre steder.

- En god match
Håkon Engebu er fornøyd med å beholde teamet sitt i sin nye jobb.

- Vårt team i OneLouder var et kompetent og ikke minst sammensveiset team som hadde et sterkt ønske om å jobbe videre sammen, og i dialog med 6. Sans fant vi sammen ut at dette var en match som passet oss alle godt, sier han.

Gleden gjenspeiles hos Lars Øberg, som er administrerende direktør i 6. Sans Gruppen.

- Eventbransjen er i rask endring og våre kunders krav til kreativitet og målbare resultater blir stadig tydeligere. Vi gleder oss over et godt resultat i 2019 og styrker nå laget med mange erfarne medarbeidere fra den norske event- og reklamebransjen, sier han.

I tillegg til gjengen fra OneLouder, ønsker han Peter Vedenvik og Victoria Maria Reide velkommen som ny rådgiver og produksjonssjef. Vedenvik kommer fra stillingen som salgssjef i Sensum Event mens Reide kommer fra Schjærven Reklame.

- Jeg kan ikke tenke meg en bedre start på dette tiåret enn å kunne presentere nye, energiske medarbeidere for våre kjære kunder, avslutter Øberg.