Tone Helene Angsund har vært leder for digitale flater og sosiale medier i McCann. Nå er hun klar for en ny jobb som seniorrådgiver i Trigger.

- At jeg nå får begynne hos en arbeidsgiver jeg i mange år har sett opp til er jeg utrolig stolt av. Byrået består av en utrolig dyktig gjeng som har levert prosjekter og kampanjer gjennom flere år som nærmest står i en egen «klasse», sier Angsund i en pressemelding.

Tone Helene Angsund begynte som leder for Live-satsingen til McCann i 2015. Hun har også ni år i Starcom på CV-en, blant annet som Creative Director.

- Jeg skal være så ydmyk og si at jeg elsker kundearbeid, samarbeid og resultater. Jeg har et strekt konkurranseinstinkt, og etter over 20 års fartstid i bransjen hovedsakelig innen reklame, medier og teknologi ser jeg frem til å bruke min kunnskap, erfaring og nettverk aktivt inn i Triggers arbeid med både nye og eksisterende kunder, sier Angsund.

Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo, gleder seg over å få Angsund med på laget.

- Tone er et fyrverkeri av et menneske, og har en kompetanse og kunnskap om faget vi ser frem til å ha gleden av her i Trigger. Der andre ser problemer og utfordringer, ser Tone utelukkende muligheter – for eksempel der mange blir irritere over snøkaos og slafs, spenner heller Tone på seg skiene og suser av gårde. Slik er hun også i det daglige arbeidet, og dette er egenskaper som passer som hånd i hanske for oss i Trigger, sier Kristoffersen.

- Hun har jobbet med noen av Norges største og sterkeste merkevarer tidligere, og har derfor erfaring til å jobbe på et strategisk høyt nivå. Tone vil spille en viktig rolle i den videre utviklingen av byrået, legger hun til.