Administrerende direktør i NEP Norway, tidligere kjent som Mediatec, Lise Heidal, starter i en global rolle for selskapet og blir dermed en del av konsernledergruppen.

- En kjempespennende utfordring, og jeg er veldig stolt av å få mulighet til å bidra på et toppledelsesnivå i verdens største tekniske leverandør til innholdsproduksjoner, sier Lisa Heidal til Kampanje.

Nep leverer i dag tjenester på teknisk side til de aller største sportsproduksjonene i Norge, som all toppfotball, hockey, håndball, sykkel og ski. Selskapet er også med å avvikle de aller største underholdningsproduksjonene som går direkte.

- Vi har utviklet flere forskjellige løsninger for effektivisering av hvordan våre kunder håndterer sitt innhold, i Oslo har vi blant annet utviklet et Media Asset Management system eller en «mediabank» som i dag har store norske og internasjonale innholds- og rettighetshavere som kunder, sier Heidal.

Etter ti år i sjefsstolen i Norge blir Heidal nå konsernsjef for globale medieløsninger hvor hun vil lede teamet og selskapets strategiske initiativ i 2020 og fremover. Hun skal rapportere til Mike Werteen som er toppsjef i Nep. På verdensbasis har NEP Group over 4.000 medarbeidere.

- Lise Heidal er en meget dyktig leder som har den sjeldne kombinasjonen av å være både strategisk i tankegangen og samtidig praktisk i det å drive prosjekter til ferdigstillelse. Hun har en sterk bakgrunn og merittliste i alt fra salg til drift, og hun har en dyp forståelse for vårt marked. Jeg vet at vi vil være godt posisjonert til å ta tjenestene våre til neste nivå under hennes ledelse, sier Werteen.

Heidal har vært administrerende direktør i NEPs norske virksomhet siden hun begynte i 2010. Før hun begynte i produksjonsbransjen, jobbet Heidal i konsulent- og telekombransjene hos selskaper som Accenture og Telenor. Hun er utdannet maskiningeniør og har en mastergrad i Business Administration.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer og jobbe med utrullingen av våre innovative medieløsninger over hele verden. Våre talentfulle team i NEPs globale familie har skapt spennende innovative tekniske løsninger og produkter som gir våre kunder bedre muligheter for både effektivisering og økt kvalitet i forbindelse med håndtering og produksjon av innhold, sier Heidal.

Heidal vil sitte i begge stillinger inntil man har fått på plass en ny administrerende direktør i Norge.