Magnar Øyhovden blir konserndirektør for Media Bergen. Øyhovden har ledet Sbanken siden 2010 og gikk av i selskapet i oktober etter å ledet banken gjennom større endringer. 

- Nå har jeg vært i et selskap hvor vi har vært veldig opptatt av merkevarekommunikasjon og hatt den sterkeste merkevaren. Media Bergen er midt i mellom kommunikasjon og den teknologiske utviklingen, og har et stort potensial i hele den gruppen av selskaper, og det har gjort dette veldig attraktivt, sier Øyhovden til Kampanje.

Det bergensbaserte kommunikasjonshuset Media Bergen er holdingselskapet for en rekke byråer innenfor kommunikasjons- og reklamebransjen, deriblant NOR PR, Oktan, Keyteq, Respons Analyse og Per Høj.

- Øyhovden skal styrke samspillet mellom byråene og gjøre oss klare til å vinne enda større oppdrag, sier Ove Grønnevik, eieren i Media Bergen.

Øyhovden som har utdannelse fra Norges Handelshøyskole er tilknyttet sin forrige arbeidsgiver til han begynner i Media Bergen 1. mars 2020.

- Jeg ser frem til å lede en virksomhet i samspillet mellom teknologi og kommunikasjon, og bidra til at vi utnytter styrken av å være et av Norges aller største og mest kompetente kommunikasjonshus, sier Øyhovden.

- Hvordan blir overgangen fra bank til kommunikasjon?

- Merkevare- og kommunikasjonsbiten har vært en viktig del av det jeg har ledet i Sbanken og den delen er jeg veldig komfortabel med, også er det masse dyktige folk i selskapet, så jeg skal bruke tid og sette meg inn i det.

- Jobbet dere noe med et av Media Bergens byråer da du var i Sbanken?

- Ja, avdelingene i Sbanken har brukt flere av selskapene, selv om jeg ikke var i direkte relasjon med de, sier Øyhovden.

Media Bergen er en digital byrågruppe som består av selskaper innen reklame, kommunikasjon og teknologi. Det skandinaviske fellesskapet omfatter 230 personer og ledes fra Bergen. Byrågruppen består av selskaper i Bergen, Oslo, Stavanger, Hamar, København og Stockholm.