Niklas Minken starter som kommersiell direktør i Hansa Borg Bryggerier. Minken kommer fra Tine hvor han hadde stillingen direktør for forretningsområde KBS og nye kunder.

– Hansa Borg Bryggerier er en spennende bedrift med en stolt historie og sterke merkevarer. Jeg ser frem til å bruke mine erfaringer til å sørge for at selskapet vinner og tar en enda sterkere posisjon i markedet, sier Niklas Minken i en pressemelding.

Selskapet forteller at Minkien vil bli ansvarlig for for selskapets kommersielle strategi på tvers av innovasjon, merkevareutvikling, kundestrategi og gjennomføring i salgsapparatet. Han får også et overordnet ansvar for all foredling og videreutvikling av Hansa Borgs merkevarer. 

Bred erfaring
Før Tine-jobben var Minken kommersiell direktør Nord-Europa for Diageo, en av verdens største produsenter av premium alkoholholdig drikke. Hansa Borg skriver i pressemeldingen at Minken har bred erfaring fra salg og markedsføring av ledende merkevarer, og kan vise til sterke resultater fra både merkevarebygging og innovasjon.

Administrerende direktør i Hansa Borg Bryggerier, Lars Giil, sier han ser frem til å få Minken med på laget.

- Vi ser frem til å få Niklas med oss på laget. Han vil bli en viktig bidragsyter til å skape videre lønnsomhet for bedriften, sier administrerende direktør i Hansa Borg Bryggerier, Lars Giil.