Pernille Vermedal Høgh går til Schibsted fra rollen som sjef for forretningsutvikling i Norstat. Ifølge en pressemelding fra Schibsted har Høgh «solid erfaring og spisskompetanse» innen analyse, effektmåling og presentasjon av innsikt.

- Effektmåling er, og fortsetter å være, et nøkkelområde for oss i Schibsted. Vi er ekstra glade for å annonsere at vi etter et omfattende søk har funnet det vi mener er den aller beste kandidaten til å lede vårt svært kompetente innsikts- og analyseteam, nemlig Pernille Vermedal Høgh, sier direktør for markedsutvikling Janicke Holst Eckbo ifølge pressemeldingen.

- Vi har lenge jobbet tett med Norstat for å blant annet berike kampanjerapporteringen vår, og derfor er det ekstra gledelig at Pernille kan ta med seg erfaringene derfra. Dette vil bidra til å sikre godt samarbeid fremover, sier Eckbo videre. 

Vermedal Høgh har allerede begynt i jobben i Akersgata, og sier hun ser frem til å lede teamet som jobber med innsikt og analyse. 

- Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten. Schibsted er for meg en spennende bedrift, både på grunn av sin unike markedsposisjon, men også sin offensive satsing på effektmåling. Dette er et område som jeg virkelig brenner for, og etter hvert har opparbeidet meg en spisskompetanse innenfor. Gjennom min forrige jobb har jeg blitt kjent med teamet i innsikt og analyse. De er en veldig kompetent og ambisiøs gjeng, som jeg må si det er et privilegium å få lov til å jobbe sammen med, sier Vermedal Høgh. 

Les også: Schibsted får smell i digital priskrig - Skogen Lund peker på Aller Media