Innholdsbyrået NewsLab slår til med hele fem nye ansettelser. Daglig leder Kristiane Roe Hammer er veldig fornøyd med å få flere innholdsprodusenter innen tekst, video og foto, der flere har erfaring fra presse og nettaviser. 

Hammer forteller at dette er deres største ansettelsesrunde til nå. 

- Det går veldig bra i NewsLab og vi fant fem fantastiske folk og da måtte vi ansette dem. De er kjempeflinke alle sammen. Vi hadde rom og ser at de virkelig finner sin plass her og bidrar masse, så det er kjempegøy, sier Hammer til Kampanje. 

18-åring med lærlingplass
Et av de fem nye ansiktene er 18 år gamle Adam Enochsen. Hammer forteller at han er lærling i NewsLab.

- Vi jobbet med en veldig flink regissør som fortalte at han kjente en som trengte lærlingplass. Adam er fra en liten øy i nærheten av Vesterålen, og han har da flyttet til Oslo for å være lærling hos oss i to år. Man beskjed om at lærlinger skal lære i ett år og så bidra i ett år, men Adam er helt fantastisk flink fra dag en. Et kjemptetalent som har vokst opp med kamera i hånden, så han bidrar allerede, sier Hammer.

- Lokaler vi er stolte av
Samtidig som NewsLab forsterker stallen, skal selskapet snart flytte inn i nye lokaler. 

- Vi flytter til Waldemar Thranes gate 86B, ligger rett ved Alexander Kiellands plass, sier Hammer. 

Hun forteller at lokalene er nyoppusset og tilpasset deres behov.  

- Så det blir fantastisk å få videostudio, podkaststudio og klippesuiter, og få vårt eget uttrykk på lokalene. Ikke minst blir det veldig fint å kunne ønske kunder og samarbeidspartnere inn i lokaler som vi er veldig stolte av, sier Hammer.

Disse fem har startet i selskapet:

  • Monica Doreen Welsvik (35) går inn i et vikariat som leder for videoavdelingen. Hun har bakgrunn fra Mastiff og driver et eget klesagentur.

  • Adam Enochsson (18) lærling i videoavdelingen.

  • Martin Bergesen (36) har årelang erfaring fra Dagbladet der han blant annet har jobbet med helgemagasinene. I 2018 utga han også en bok om gaming.

  • Ane Solstad Sønnesyn (28) har vært del av innholdsteamet til Kitchen, og har i tillegg journalistisk bakgrunn, blant annet fra Egmont-systemet.

  • Eilen Aalerud (30) har syv års erfaring fra London som rådgiver og prosjektleder i Verb Brands og Syzygy, to digitale markedsføringsbyråer.

NewsLab har nå 20 medarbeidere og jobber med kunder som Telenor, Thon og Storebrand.

Ansetter fem nye:

– Med disse fem på laget styrker vi innholdsproduksjonen både på video- og tekstsiden, pluss at vi får inn mer bransjekunnskap og kompetanse på rådgivning, sier Kristiane Roe Hammer, daglig leder i NewsLab.