Ina Christine Kreutz Pauli melder overgang til Mediehuset Nettavisen. Hun blir ny Key Account Manager og kommer fra tilsvarende rolle i TV 2.

- Vi gikk inn i 2019 med svært ambisiøse målsettinger for vekst både i antall abonnenter, åpen trafikk og ikke minst annonseomsetning. Vi har en drivende dyktig stab som nå leverer på alle flater, og da staker vi ut mål om ytterligere vekst. Det er viktig for Nettavisen å ha de beste rådgiverne for å svare på etterspørselen i et diversifisert mediemarked. Ina har den kompetansen vi søker, sier Størmer-Nilsen i en pressemelding.

Pauli begrunner jobbyttet på følgende måte:

- Sammensetningen med Nettavisen som en nasjonal nyhetsaktør, Spray med annonsørinnhold og unike brukerdata gjennom Amedia sin lokale forankring, gjør dette til en av Norges mest spennende mediehus å jobbe i akkurat nå. Nettavisen har den siste tiden blitt mer rendyrket på nyheter, økonomi, sport og livsstil, og vi ser det blir tatt svært godt imot av leserne våre med stadig nye rekorder, sier hun.