Det nyeste tilskuddet til Bonniers byråfamilie innenfor innholdsmarkedsføring, Oh My, henter inn Jostein Pedersen som ansatt. Det var i på slutten av 2017 at Oh My valgte å etablere seg i Norge med Aisha Landsverk som daglig leder og senere Henrik Alfheim som kreativ leder.

- Vi har lett etter riktig person en god stund, da dette er en sentral rolle som skal styrke kundene våre ytterligere på digital transformasjon. Oh My har funnet sitt fotfeste i markedet og veien videre blir ekstra spennende med Jostein Pedersen på laget.  Dette er en kompetanse som er ettertraktet og vi er veldig fornøyd med at Jostein har valgt akkurat oss, sier byråleder Landsverk.

Pedersen har jobbet både i NRK, Bates Digital og reklamebyrået Godt Sagt på Kongsberg hvor han har jobbet med kunder som Microsoft, Helly Hansen, St1 og Bølgen og Moi. Han er også kjent som rapperen Jaypea og kom til NRK som programleder for «VG-lista Topp 20» på 2000-tallet. Etter fem år i Topp 20 fikk han sitt eget morgenprogram på NRK2, «Jaypea Show».

Etter at karrieren som NRK-ansatt tok slutt, var artisten Jaypea fortsatt et velkjent navn. Det førte til flere DJ-jobber rundt om i landet. Nå gleder han seg til å starte opp i Oh My. 

- Jeg har fulgt med på reisen til Oh My siden de startet i november 2017 og kjenner Henrik Alfheim fra tidligere og vet hva han er god for. Det finnes mange spennende kunder på kundelisten til Oh My. Jeg gleder meg til å bli kjent med våre eksisterende kunder og ser frem til å være med på å forme veien videre for Oh My.  

Siden oppstarten har Oh My fått jobbe med blant annet TAG Heuer, Brilleland, Moccamaster, Viasat og Etisk Handel Norge