Berg-Hansen er mest kjent som reisebyrå, men nå girer de også opp satsingen på konferanser og arrangementer I den forbindelse ansetter de Anna Andresen som direktør for forretningsområdet Meeting & Events. Hun kommer senest fra rollen som eventansvarlig i Oslo kommune.

- De siste årene har vi fått en økning i forespørsler innenfor event fra våre jobbreisekunder. Vårt fortrinn er logistikk og det er klart at når man skal samle flere tusen mennesker er det helt avgjørende at logistikken går av seg selv. Det at vi de siste årene også har tilbudt konseptutvikling og gjennomføring av eventer har blitt godt mottatt og gjør det enklere for kunden med alt på et sted og én faktura å forholde seg til, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Anna Andresen har tidligere vært eventansvarlig i Hovedorganisasjonen Virke, prosjektansvarlig i Norges Varemesse og prisvinnende senior prosjektleder i JCP Nordic.

- Det å få lede gruppereise- og eventavdelingen hos en så seriøs aktør som Berg-Hansen er enormt spennende, og mulighetene er uendelige. Å kombinere den komplekse logistikk-kunnskapen til Berg-Hansen og satse tydeligere på å levere bredt innen event gjør oss til en unik totalleverandør i markedet. Kunden ønsker mer og mer en one-stop-shop, hvor tjenester og produkter er sømløst integrert. Grensene mellom event og kommunikasjon, og event og reise er utvisket, og i dagens marked handler det om å være en kyndig totalleverandør som gir kunden det de trenger når de trenger det, til en konkurransedyktig pris, sier direktør for Meeting & Events, Anna Andresen.