Mediebyrået OMD ansetter Elise Sandbu som senior medierådgiver. Hun kommer fra stillingen som partner og rådgiver i Overdrive Oslo, et kreativt produksjonsbyrå som blant annet har H&M, Dæhlie, Jaguar og Adidas på kundelisten. Tidligere har Elise Sandbu jobbet flere år som kundeansvarlig i IUM, samt tre år som researcher i MTG. Hun har også representert Norge under Young Media Lions i Cannes

 - Jeg har lenge fulgt med på OMD og valget var enkelt da jeg skulle tilbake til mediebyrå etter å ha jobbet med produksjon. OMD har et sterkt tverrfaglig miljø, og byråets tilnærming til kommunikasjon og en mediehverdag i stadig endring syns jeg var svært interessant. I tillegg har jeg kanskje fått Norges beste kundeportefølje. Både OMD og Omnicom har allerede imponert meg stort, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Sandbu.

Administrerende direktør i mediebyrået OMD, Torstein Rafgård, sier Elise Sandbu «en profil» som byrået «har vært ute etter i flere år». 

- Vi er veldig fornøyde med at hun valgte OMD fremfor flere andre byråer som var på banen. Hun har en fantastisk glød og et høyt engasjement, som kommer på toppen av hennes brede kompetanse og høye interesse for faget, sier Rafgård.

Les også: Klar for løvekamp