Tidligere i år ble det kjent at Good Morning og Naug & Venner slår seg sammen. Cathrine Moksnes, som har vært konstituert byråleder i Naug & Venner etter at Christian Gottschalk ble hentet tilbake til bilbransjen, har også fungert som konstituert byråleder i det sammenslåtte byrået.

Nå har hun fått jobben på permanent basis. Det skjer etter at styreleder Helge Onsum skal ha møtt flere spennende kandidater til jobben.

- Vi satte listen høyt og vil jo helst ha en person som er en god leder, har mye energi, er god på new biz, som kan byrå-økonomi, som er faglig sterk, som forstår kundenes utfordringer og så videre. Styret var involvert hele veien og vi visste jo at vi hadde en sterk intern kandidat og ingen ting er jo da hyggeligere enn å kunne konkludere med at Cathrine var den beste kandidaten, sier Onsum.

Før hun ble konsituert byråleder i Naug & Venner, ledet Cathrine Moksnes byråets rådginvningsavdeling. Hun har også erfaring fra Marketing Clinic, Stokke, McDonald's og Coca-Cola..

- Good Morning Naug har et sterkt fundament for videre vekst og jobber tett med betydelige norske og utenlandske merkevarer. Jeg ønsker å bidra videre inn i et tverrfaglig fremoverlent miljø med stor takhøyde, sier Moksnes.

- Kompetansen i det «nye» byrået spenner fra strategi, innsikt og forretningsrådgivning - via kreativitet til innholdsproduksjon, performance marketing og et sterkt utvikler-miljø. Vi kaller det «Strategi – Teknologi - Magi» fortsetter hun.