I snart ti år har Hvabehager vært et rendyrket tekstbyrå. Nå vil de utvide tjenestetilbudet og henter inn Daniel Skjelde som ny byråleder. Han kommer fra stillingen som Boostcoms Head of Digital Performance.

- Dette er folk som virkelig brenner for faget sitt. De skal lære meg om tekst, og så skal jeg hjelpe dem med å servere inbound marketing og HubSpot til folket. Det gleder jeg meg til, sier Skjelde.

Hvabehager blir nå Midt-Norges første offisielle partner til salgs- og markedsføringsplattformen HubSpot.

- Målet er å bli en ledende HubSpot-leverandør. At jeg tar over som byråleder, er et ledd i det. Det gir de andre enda mer tid til å produsere bra tekster for kundene. Samtidig er det min jobb å vise merverdien vi skaper gjennom både verktøyet og inbound-tankegangen.

Gründer og tekstforfatter Camilla Hager sier byrået har vært tidlig ute med innholdsproduksjon.

- Vi har vært spisset på tekst- og innholdsproduksjon siden 2010, lenge før content ble et buzzord og noe alle skulle ha. Det har fungert supert for både oss og kundene, men nå er det på tide å ta et steg opp. Som HubSpot-partner kan vi sørge for enda bedre resultater.