Hilde Pettersen Reljin begynner i Nova Vista. Nova Vista er en del av et av en Nordens største byrånettverk Ahead Group, som består av blant annet byråene Redink, Hyper, Uniform og OMG i Norge. Nå skal hun være med på å bygge opp en satsing på kunst- og kulturrelatert kommunikasjon.

- Koblingen mellom kultur og næringsliv er et område i vekst. Jeg er overbevist om at det er behov for et byrå som vet hvordan kunst og det kommersielle knyttes sammen på en troverdig og hensiktsmessig måte. Jeg har fått en unik mulighet i Nova Vista, sier hun.

Hilde Pettersen Rejlin er ifølge en melding fra Aller «et velkjent navn i kunst- og moteverdenen.» I 2015 var hun med på å starte kulturfestivalen Collective Oslo Fashion Art og før det har hun blant annet vært moteredaktør i Tique samt jobbet i 18 år med mote og kunst i New York.

Stig Ove Gulbrandsen, daglig leder i Nova Vista, sier Rejlin vil tilføre byrået mye med sin unike kompetanse og enorme nettverk.

- Stadig flere bedrifter og organisasjoner ønsker å knytte seg tettere til kunst og kultur for å etterlate dybde i det etterlatte inntrykket. Det er derfor et behov for et byrå med denne type kompetanse og som samtidig vet hvordan det bør iscenesettes og kommuniseres. Med Hilde Pettersen Rejlin har vi den beste på laget. Det hjelper også at hun er veldig hyggelig, sier han.