Macsimum henter inn Dag Arne Midtbø som de siste årene har jobbet i Lund-gruppen som ny administrerende direktør. Macsimum har spesialisert seg på å bygge opp møteplasser mellom mennesker innen it-bransjen med arrangementer som JavaZone, NDC Oslo og Prestasjonskonferansen.

- Flinke folk, glade kunder og strategiske eiere med et fokus på vekst, gjorde valget om å bidra i Macsimum enkelt, sier Dag Arne Midtbø.

Midtbø starter 9. september som daglig leder, og ser store vekstmuligheter.

- I en tid der alle bruker stadig mer tid foran ulike skjermer, blir møteplasser og arenaer der mennesker treffes av akademiske, faglige eller kommersielle årsaker uhyre viktige. Enten det gjelder kunnskapsdeling, relasjonsbygging, fagutvikling, feiring eller meningsutveksling gir gode møteplasser nye muligheter og konkurransefordeler, sier en inspirert Midtbø.

Midtbø har lang fartstid fra blant annet Bonnier som annonsedirektør og kommersiell sjef i Monster.

- Med sin kunnskapsrike bakgrunn fra media, eventbransjen og underholdningsindustrien skal Midtbø bidra med forretningsutvikling, et mer kommersielt fokus, samt se på muligheter innen nye bransjer utover IT-bransjen der vi har en unik posisjon i dag. Han er perfekt for å lose Macsimum inn i framtiden, sier styreleder Christian C. Onstad.

Macsimum har 22 ansatte og omsatte i 2018 for 60 millioner kroner.