Maren Aas Nakken tar over som Country Manager for Splay One i Norge etter at Christina Parker, som startet selskapet i 2015, har valgt å slutte. Splay One leverer videounderholdning og influensermarkedsføring og ble etablert etablert i juni 2018 som et resultat av fusjonen mellom Splay Networks og Nice One.

- Å få muligheten til å bygge et selskap fra ingenting til hva Splay One Norge er i dag, har vært en fantastisk opplevelse og reise, og jeg er vanvittig stolt av alt vi har fått til sammen, sier Parker i en pressemelding.

Kampanje har vært i kontakt med Parker som ikke ønsket å si hva hun skulle gjøre nå.

- Christina har vært en del av å bygge opp selskapet stein for stein, og jeg er takknemlig for måten hun har vært med på å gjøre Splay One til en respektert spiller på mediemarkedet i Norge. Jeg er trygg på at Marens ambisjoner vil løfte Splay One inn i neste fase, sier toppsjef i Splay One-gruppen, Victor Ljungberg

Parker er sikker på at Splay One er i trygge hender.

- Maren kom inn i en viktig etableringsfase, hvor hun har vært en essensiell partner for meg for å bygge selskapet og den markedsledende posisjonen på branded entertainment i Norge. Det er med stor kjærlighet og ikke minst trygghet at gir roret over til Maren, som jeg vet vil styre selskapet med stø hånd videre til nye høyder, sier Parker.

Aas Nakken har vært i selskapet siden 2017 i rollen som Chief Commercial Officer. Det siste året har hun fungert som interim Country Manager grunnet Parkers foreldrepermisjon, skriver Splay One i en pressemelding. 

- Med stor stolthet gleder jeg meg til å lede selskapet videre. Både markedet og mulighetene er ekstremt spennende, og potensialet er enda større. Vi kommer til å fortsette vårt arbeid med å være et markedsledende og fremtidsrettet mediehus, sier Aas Nakken. 

Splay One har i dag 24 ansatte i Norge og 115 ansatte totalt fordelt på de fire nordiske landene. Splay One er en del av NENT-gruppens NENT Studios.