Martine Lunder Brenne, som har blitt ny direktør for Ung-området i Egmont Publishing, måtte ikke langt for å finne sin erstatter som redaktør for magasinet Foreldre & Barn.

Det ble Nina Lødemel, som går fra å være redaksjonssjef til å bli redaktør.

- Jeg er glad for å jobbe et sted hvor det settes pris på de som tenker modig og nytt. Det er en stor ære og med stor ydmykhet jeg går i gang med jobben som redaktør. Jeg skal jobbe med solide merkevarer med lange tradisjoner. Småbarnsforeldre har søkt støtte og kunnskap hos oss i over 40 år, det er et fantastisk utgangspunkt, sier Lødemel i en pressemelding.

- Også er det jo et spennende skifte for tiden, og det er både gøy og utfordrende å finne flere måter å nå fram til foreldre på. Jeg er stolt over at vi har hatt suksess med podcasten Babyboom, og vi har flere podder på gang for foreldre i ulike faser, fortsetter hun.

Les også: Egmont i mål med ny ledergruppe - Martine Lunder Brenne blir Ung-direktør

Nina Lødemel er utdannet ved journalisthøyskolen i Oslo, og har tidligere vært utgavesjef i Det Nye og redaksjonssjef i Alt for Damene, Shape Up og Klikk Helse. Før det var hun journalist og vaktsjef i Aftenposten.no.

- Jeg kunne ikke funnet en bedre redaktør enn Nina. Hun kjenner målgruppa veldig godt. Hun er et arbeidsjern, er uredd og har lang erfaring med å kombinere magasinjobbing med digitale flater. En nydelig kombinasjon i denne jobben, sier Martine Lunder Brenne.

Foreldre & Barn kommer ut 12 ganger i året og hadde et opplag på 16.436 eksemplarer per utgave i fjor. Bladet har 63.000 lesere ifølge MBLs opplags- og lesertallsundersøkelse.

Les mer: Se og Hør for første gang under 100.000 - her er alle magasintallene