Ingvild Mehren har jobbet som konsulent de siste ti årene, og har tidligere arbeidsgivere som Narvesen, Electrolux Professional, Jensen Møbler, Steen & Strøm, Noa Noa og Hallmaker Gruppen. Hun kommer sist fra en stilling som markedsansvarlig innenfor bygg og anlegg og teknisk industri.

Nå skal hun lede drammenskontoret til mediebyrået Hensikt, som teller jni ansatte.

- Vi er strålende fornøyd med å få Ingvild som ny avdelingsleder i Drammen. Hun vil bli Hensikt sitt ansikt utad i Buskerud, og skal bidra med synlighet på nett og annen effektiv markedsføring for lokale bedrifter. Viktigst av alt så skal Ingvild bidra til å gi de flinke menneskene som jobber hos Hensikt i Drammen et fantastisk miljø og, ikke minst, videreutvikle et av de mest kompetente digitale fagmiljøene i landet, sier byråleder Joakim Sand.

Hensikt er Buskeruds største kompetansemiljø på søkemotormarkedsføring og effektivisering av nettsider, og det er ikke tilfeldig at mediebyrået har etablert seg i regionen.

- Buskerud, med Drammen som sentrum, er en av Norges mest interessante regioner. I Drammen finnes det allerede et næringsliv i vekst som har stort potensial og med det så ser vi at gründermiljøene også spirer. Vi har store planer for å utvikle denne avdelingen videre sammen med lokale aktører som trenger digital bistand, sier Sand.

Mehren startet i jobben allerede 1. august og er begeistret for jobben.

- Jeg ønsker å bidra til et fremoverlent miljø som vil veldig mye, med stor takhøyde, engasjement og initiativ. Mest av alt elsker jeg å jobbe med mennesker og bygge team. Jeg brenner for hele verdikjeden og ikke bare brukeropplevelsen, og er utrolig glad for å bli en del av Hensikt-familien, hvor vi kan løse alle våre kunders kommunikasjonsbehov, sier Mehren.