Etter å ha tilbrakt nesten 20 år i den norske mediebransjen blir Anette Isachsen ny sjef i Mediaforum. Hun tar dermed over jobben etter Trine Vik som skal over i en tilvarende stilling i tv- og reklamebyrået Maverix.  

- Mediaforum er jo moderskipet, og det er en ære å få lov til å tre inn i rollen som daglig leder. For meg har Mediaforum alltid vært der som en samlende, engasjerende og viktig bransjeorganisasjon, sier Anette Isachsen.

Tidligere har Isachsen jobbet både i Medieoperatørene, 24/7 Media Norge og ABC Startsiden i en karriere som spenner over 20 år.  Lengst var hun i ABC Startsiden hvor hun ble i 11 år – hovedsakelig i salgsledelsen og som leder for Ad Operations.

- Man kan vel si at jeg ble brennende engasjert i god kundeopplevelse- og det er jeg ennå. Det var viktig for meg å jobbe tett på kampanjene, selgerne og kundene/rådgiverne, og forvalte annonsørenes midler på en så god måte at de ville fortsette å velge oss. Jeg så viktigheten av Ad Operations rolle innad i bedriften, og slo noen slag for viktigheten av det fagområdet.  Etter hvert fikk jeg gleden av å lede faggruppen Ad Operations i INMA, og jobbe med fagområdet sammen med bransjekollegaer, sier Isachsen.

I 2016 gikk hun over til reklamebyråbransjen hvor hun startet som digital produsent i Try Apt.

- Det opplevdes som nytt og spennende på «andre siden av bordet» og det var en fin tid i Try Apt med mye ansvar og store kunder, men tiden der ble dessverre altfor kort, sier hun.

Ny Mediaforum-sjef:

Etter et lengre sykdomsfravær er Anette Isachsen tilbake i jobb og denne gangen som ny daglig leder i Mediaforum.

Tilbake etter sykdom
Et sykdomstilfelle medførte imidlertid at Anette Isachsen fikk kjenne på den brutale siden av livet og hvordan sykdom kan ramme og snu livet på hodet. Etter to års sykdom er hun nå klar for nye arbeidsoppgaver.  

- Jeg har jobbet målrettet og hardt for å nå gradvis kunne tre tilbake og «hjem» til mediebransjen igjen. Livet kan være ganske så fint i blant, og det å bli satset på og tilbudt drømmejobben med god dialog og åpenhet er veldig sterkt, sier hun.

Hun sier hun gleder seg til å jobbe med Mediaforums rolle videre i bransjen og hva foreningen skal være for medlemmene.

- Jeg ser frem til å samarbeide tett med styret i Mediaforum, våre frivillige og knytte god kontakt med medlemmene og bransjefolk for øvrig.  Frem mot slutten av året ser jeg frem til å få litt tid sammen med Trine Vik. Hun har vært i Mediaforum i alle år som jeg kan huske, og en jeg har stor respekt for å ta over roret etter så jeg vil høste mest mulig kunnskap av hennes erfaringer før hun slutter, sier Isachsen.

- Uredd og flink med mennesker 
Hun tiltrer stillingen som daglig leder i Mediaforum første november i år og vil arbeide i to-spann med Trine Vik ut året.  Styreleder Pål Listuen sier alle i Mediaforum er svært glade for å få Anette Isachsen «til å overta skuta» etter Trine Vik.

- Hun har alle de egenskapene vi har lett etter i denne prosessen; strukturert, effektiv, uredd, nøyaktig, idérik og ikke minst er hun flink med mennesker. Mediaforum er summen av alle menneskene som bidrar hver eneste dag, enten det er å komme på våre fagmøter, delta på konferanser eller bidra til noen av våre priser.  Mediaforum er jo en bransjeorganisasjon som skal ha fokus på faglig oppdatering og utvikling, pluss at vi er en attraktiv arena for nettverksbygging, sier Listuen.