Thomas Barrie blir seksjonsleder for marketingavdelingen som dekker Wealth Management for DNB. Her får han ansvar for markedsføring av sparing, inkludert fond og aksjer, samt familie- og private banking-segmentet. Arbeidet strekker seg fra å markedsføre Spare-appen i massemarkedet, til å endre fondsmarkedet ved å lansere ny prisstruktur og priskutt.

- I mine øyne har DNB en av Norges sterkeste marketingmiljøer med tanke på planlegging, utvikling, gjennomføring og evaluering av sterke merkevarebyggende og salgsutløsende kampanjer. De klarer å gjenta suksessen år etter år, og beviser seg jevnlig gjennom utallige bransjepriser. Markedsavdelingen har definitivt gjort sitt til at DNB nå er regnet som Nordens mest verdifulle bank, sier Thomas Barrie.

Han kommer fra en stilling som strategidirektør i mediebyrået Vizeum, og har tidligere jobbet som markedssjef i Tine, vært strategisk rådgiver i Trigger, brand manager i både Orkla og Bakers, og jobbet i konsulentbyråene PWC og BCG.

Markedsdirektør Aine Lemoen Lunde i DNB forteller at de allerede har etablert et godt samarbeid.

- Barrie har jobbet på flere DNB-prosjekter de siste årene, og har sånn sett hatt tidenes lengste prøvetid. Gjennom prosjektene har vi blitt kjent med han som en konsulent med solid kompetanse på strategi og merkevarebygging, og som også var levende engasjert i at dette skal omsettes i praksis. I tillegg er han en fin fyr å jobbe med, som har god kjemi med resten av markedsgjengen – noe som aldri skal undervurderes når tempoet er høyt og utfordringene store, sier hun.