Per Høj har ansatt Gro Larsson, Yvonne Aarnes og Pia Styrmo Borghagen. Dermed teller reklamebyrået som tidligere var kjent som Saatchi & Saatchi 27 ansatte.

- Etter å ha jobbet i samme byrå i ni år er det veldig hyggelig å komme til Per Høj og umiddelbart oppleve at det er som å komme hjem, sier Larsson i en pressemelding.

Larsson har jobbet ni år i Hyper som kreatør med kunder som Stortinget, Active Brands, Varnergruppen, Tine Melk og NMBU. Sistnevnte vant hun gull, sølv og bronse med i Gulltaggen tidligere i år. Hun er ansatt som planner og tjenestedesigner i Per Høj.

- Jeg valgte å flytte på meg for å kunne dedikere meg mer til innsiktsarbeid og strategi, og er veldig fornøyd med å få begynne i et byrå som er så gode til å finne overraskende innsikter og skape kommunikasjon folk bryr seg om. I tillegg er jeg takknemlig for at jeg samtidig får fortsette å utvikle produkter og tjenester, fortsetter hun.

Yvonne Aarnes er utdannet AD fra Westerdals og har tidligere jobbet i Dinamo, Mccann og Futatsu. Hun skal hovedsakelig jobbe med Avinor, som Per Høj vant etter en omfattende anbudsrunde i fjor.

- For meg er Per Høj et inspirerende og spennende reklamebyrå med store kreative muskler. Jeg er veldig stolt og glad for å jobbe i et byrå med så mye innsikt blandet med galskap, og dessuten er det ofte kake i kantina, sier Aarnes.

Pia Styrmo Borghagen har en bakgrunn som innholdsprodusent i Teknisk Ukeblad, og har tidligere studert fotojournalistikk, reklame og merkekommunikasjon. Hun har også en bachelor i kreativ skriving fra England. Hun skal i hovedsak jobbe med å skape innhold for merkevarer som Emirates, Avinor og Kia.

- Jeg ville jobbe et sted hvor det var spennende kunder, flinke folk og et godt arbeidsmiljø. Da var Per Høj et opplagt valg, så jeg er veldig glad for å være på plass.