Både nye og eksisterende kunder gjør at PHD igjen rekrutterer. Denne gangen er det Anniken Berg, Malin Riddebäck, Maria Lindal, Masha Scekic og Moda Adel som alle er blitt nye PHD’ere denne sommeren.  Administrerende direktør for PHD, Marie-Louise Alvær, er svært fornøyd med ansettelsene.

- Vi er veldig glade for at vi har fått disse flotte talentene på plass. Det er mye relevant erfaring kombinert med entusiasme og ambisjoner, og vi gleder oss over at PHD nå utvider enda litt til, sier Alvær.

Alvær sier det i dag jobber totalt jobber 27 mennesker i byrået og det er ti flere enn det var i PHD da hun tok over som byråleder for 2,5 år siden. 

- Og denne gangen ble det bare kvinner?

- Ja, men det er helt tilfeldig. Uansett så er vi i dag halvparten kvinner og menn  i PDH så det er bra, sier Alvær. 

Les også: Nå kan Omnicom-sjef Espen Klepper skilte med resultatvekst 15 år på rad

De nyankomne kommer fra forskjellige deler av bransjen. Berg og Adel kommer fra to digitale spesialistbyråer, mens Scekic er rekruttert fra mediebyrået IUM.

- Jeg gleder meg til å bidra med min erfaring og kompetanse i PHD. Vi har felles forståelse av dagens mediemarked, utfordringer og muligheter vi står overfor. Det var også kjemi fra første møte, det man kaller god stemning rett og slett. PHD og hele Omnicom Media Group har mange flinke folk og flerfaglig miljø  hvor innsikt og økt verdi for kunder står i fokus, sier Scekic som er altså er en av flere nye ansatte i byrået.