Thomas Rønnerud blir ny medlemsansvarlig i Anfo. Det skriver annonsørforeningen i en pressemelding. Rønnerud kommer fra en stilling som salgssjef i Klassekampen, og har tidligere bakgrunn fra både Dagens Næringsliv og E24.

- Skal Anfo lykkes med fortsatt vekst og fornøyde medlemmer trenger vi flere folk. Thomas blir en helt sentral ressurs her, sier Anfo-sjef Jan Morten Drange i pressemeldingen.

Denne stillingen har ikke vært besatt siden Jorun Sørbøen forlot Anfo i januar. Nå gleder Thomas Rønnerud seg til å ta på seg ansvaret for nye og eksisterende medlemmer når han starter i september.

- Jeg er veldig glad for muligheten til å jobbe med store og små markedsførere i Anfo. Anfo har de senere årene vært flinke til å synliggjøre de utfordringene vi har som bransje. Jeg ser veldig frem til å være i kontinuerlig dialog med våre medlemmer da det er de som legger grunnlaget for hvordan vi skal utvikle våre tjenester. Anfo sine møteplasser og nettverk har alltid vært viktige og jeg håper å kunne bidra til ytterligere å forsterke dette, sier han i pressemeldingen.

Administrerende direktør Christian W. Samuelsen sier i samme melding at han er  lei seg for å miste salgssjefen sin.

- Det er veldig synd å miste Thomas. Under hans ledelse har annonseomsetningen i Klassekampen økt med 50 prosent, og han er vel en av ytterst få annonsesjefer i norsk presse som kan vise til omsetningsvekst både på papir og digitalt de siste årene. Han blir savnet på huset, men jeg ønsker ham selvsagt lykke til i den nye jobben, sier Samuelsen.