Oslo Business Forum har ansatt Mauricio Funes som Head of Marketing & Communication. Han kommer fra DNV GL og stillingen som Communications Manager for Digital Solutions.

- Mauricio har sterk kompetanse innen både kommunikasjon, digital markedsføring og salg, og vi er svært fornøyde med å ha fått ham på laget. Vi er et relativt ungt team i selskapet i dag, og med Mauricio får vi en erfaren leder som kommer til å være med på å løfte kvaliteten i Oslo Business Forum ytterligere – så vi kan gi enda mer verdi til kundene våre, sier daglig leder i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg, i en pressemelding.

Mauricio Funes har ti års erfaring fra bransjen og har tilbragt syv av dem i DNV GL.

- Jeg ser frem til å bli en del av teamet, og føler at det er en sterk overlapping mellom mine egne og OBFs verdier og ambisjoner, nemlig det å utfordre status quo. Nye disruptive teknologier gjør at selskaper må tilpasse seg nye forretningsmodeller. Jo mer vi deler ulike perspektiver med hverandre, jo bedre kan vi forstå hva som kobler oss sammen. Her mener jeg at Oslo Business Forum spiller en veldig viktig rolle - det er et møtested hvor man samler verdifull innsikt og bygger meningsfulle relasjoner, sier han i meldingen.