Mondelez henter Christine Estelle Innstrand fra Geelmuyden Kiese. I Mondelez blir Innstrand produktsjef for Freia melkesjokoladeplater og Freia Premium. Innstrand vil jobbe med forretningsutvikling og strategi for de to merkevarene, og prosjekter innen produktutvikling, design og kommunikasjon.

- Foruten ekstasen over å ha fri tilgang til å spise så mye jeg vil av Norges beste sjokolade, så er jeg ivrig etter å gripe tak i flere spennende og krevende prosjekter. Freia er en kulturell merkevare - det eies på mange måter ikke av oss som jobber med Freia, men av det norske folk. Å få være med å utvikle en slik merkevare som ligger så tett til folks hjerter er en utrolig spennende oppgave jeg griper fatt i med stor ydmykhet, sier Innstrand til Kampanje.

Innstrand tar med seg erfaring fra kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese hvor hun blant annet var med på å utvikle Q-meierienes reklamekampanje «Best før, men ikke dårlig etter» som vant gull i reklamekonkurransen Anfo Effekt tidligere i år.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Geelmuyden Kiese og hadde ikke planer om å slutte. Men når jeg fikk mulighet til å jobbe med Norges mest elskede merkevare, så var det umulig å takke nei, sier Innstrand.

- Hvordan tenker du å utvikle merkevaren Melkesjokolade fremover?

- Fortsette å produsere produkter av den gode og kjente Freia-kvaliteten, lansere spennende produkter forbrukerne ønsker seg, samt ha kreativitet og samfunnsansvar høyt på agendaen. Vi må alle ta ansvar utover oss selv og egen drift. Freia og Mondelez er samfunnsengasjerte og gjør mye godt, spesielt gjennom Cocoa life. Jeg gleder meg mye til å være med å jobbe videre med vårt bærekraftsprogram og hvordan vi kan ta et større samfunnsansvar, sier Innstrand.

- Og hva er din favorittsjokolade?

- Til vanlig går det mye i Freia Melkesjokolade og Walters mandler, men jeg får ofte en absurd «craving» på Fruktnøtt som nattmat. Min nyeste favoritt har faktisk ikke har kommet på markedet enda, så anbefaler å følg nøye med i butikkhyllene i tiden fremover, forteller Innstrand.

Innstrand blir også ambassadør for Cocoa Life, et bærekraftsprogram Mondelez har for kakaoindustrien.

- I GK jobbet vi mye med hvordan samfunnsansvar flytter inn i merkevaren. Det synes jeg er svært spennende å jobbe videre med i Mondelez, og er stolt av å få bli ny ambassadør for Cocoa Life, sier Innstrand.

Innstrand har en mastergrad i digital markedsføring fra Dublin og er utdannet økonom fra Handelshøyskolen i Trondheim.

Sølvi Grana Slotte, Marketing Manager i Mondelez International er veldig glad for å ha fått Innstrand med på laget.

- Christine er en fremoverlent dame med svært relevant erfaring fra GK. Hun er sterk på strategi og kommunikasjon i digitale medier, samt stor interesse for bærekraft. Hennes kompetanse styrker teamet vårt og er med å rigge oss for fremtiden, sier Grana Slotte i en pressemelding.