Anorak fortsetter har ansatt Simen Hanssen og Niklas Olsen som nye strateger. Hanssen kommer fra McCann, der han jobbet som Strategy Planner. Tidligere i karrieren har han jobbet i Vizeum, Telenor Norge, Hei! Reklamebyrå, Naked Communications og Mediacom.

- The North Alliance er et særdeles spennende nettverk med fremstående miljøer innen teknologi, design og kommunikasjon på tvers av hele Skandinavia. Og med Anorak i den kreative spissen var dette en mulighet som jeg bare måtte si ja til. Jeg trives godt i grenselandet marketing, innsikt, strategi og kreativitet og her er det kultur og kompetanse til å forene alt dette, sier Simen Hanssen.

Niklas Olsen kommer sist fra Creuna hvor han arbeidet som Digital Marketing Consultant. Han har også erfaring fra Oath Norway, Huawei og har i tillegg en mastergrad i sosiologi.

- Det er utrolig spennende å få muligheten til å bli med på laget hos Anorak, hvor både kreativitet og strategisk planning står så sterkt og høyt i fokus. Dette er et byrå som gang på gang viser at de mestrer alt av kommunikasjonsutfordringer, og jeg gleder meg stort til å få være med på fortsettelsen, sier han.

Anoraks strategiavdeling ledes av Nicklas Bohman, som er Head of Strategy & Planning. Han mener fokuset på å lage kommunikasjon som bidrar positivt til kundenes forretning stadig øker og at det ikke bare kreves kunnskap om markedsføring som fag men også en nysgjerrighet på hvordan kommunikasjon, merkevarer og mennesker fungerer.

- Simen og Niklas stiller veldig sterkt her. Deres lange erfaring og uttalte ønske om å utvikle faget var avgjørende for strategiavdelingen i Anorak. Dette, i kombinasjon med at de er nysgjerrige og ekstremt ydmyke gjør at vi er stolte av å få dem med på den videre reisen hos oss, sier Nicklas Bohman. 

Strategiavdelelingen i Anorak består også av Strategic Planner, Elisabeth Søråsen, og teller nå totalt fire personer.

- I en brutalt ærlig verden hvor data, adferd og brukermønstre er så godt dokumentert er det ikke lenger aktuelt for oss å tufte viktige veivalg og strategiske beslutninger på intuisjon og magefølelse. Derfor satser vi tungt på strategisk kreativitet i NoA og har nå gjennom tett samarbeid mellom Åkestam, &Co, Anorak og Evidence Strategy den største strategiavdelingen på feltet i Norden. Dette gir oss unik konkurransekraft, sier byråleder i Anorak, Torgeir Vierdal.