I løpet av våren har hele ni nyansatte funnet veien til Nucleus’ lokaler i Wergelands vei like ved Slottet i Oslo. Og blant de nyansatte er Cathrine Hofland som nylig begynte som Head Of Media i byrået. Hun kommer fra stillingen som Paid Media spesialist i mediebyrået Red Performance og har tidligere jobbet i Boston Consulting Group.

- Vi har alltid vært et byrå som har jobbet bredt og integrert på tvers av fagdisipliner, men fagdisiplinene blir stadig mer spesialiserte og det krever spesialistkompetanse, sier faglig leder Atle Hommersand i Nucleus i en melding. 

På teamet til Hofland blir også Malin Holter, som kommer fra en jobb som markedssjef i Scenekvelder og har tidligere jobbet som innholdskonsulent i Hørselshemmede Landsforbund. Også Kaja Møller-Hansen er ny i byrået etter å ha frilanset som tekstforfatter i en periode. Hun er ansatt som digital medierådgiver og tekstforfatter.    

Også på innholdssiden vokser byrået. Peter Gløersen er ansatt som innholdsansvarlig. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Norges Snowboardforbund og har tidligere være redaktør for Playboard Magazine og Fri Flyt. Christian Søgaard Moen er ansatt som innholdsrådgiver og regissør med ansvar for film og foto, og kommer sist fra New Work.

- Til tross for at de er ferske i byrået har Peter og Christian allerede rukket å sette sine spor ute hos kundene. Christian har rukket å gjennomføre en rekke store og små filmproduksjoner, sier Nucleus’ leder for distribusjon, innhold og kreativitet, Kyrre Edquist-Hansen.

Samlet på ett brett:

Her er åtte av ni nyansatte samlet på ett bilde. Øverst fra venstre: Eva Storbråten, Charlotte Winther Søderholm, Emilie Valebjørg og Malin Holter. Nederst fra venstre: Jostein Granås, Kaja Møller-Hansen, Cathrine Hofland og Christian Søgaard. Peter Gløersen ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Nucleus

Flere nye rådgivere på vei inn
Tre rådgivere er også ansatt i byrået - Emile ValebjørgCharlotte Winther Søderholm og Jostein Granås er alle ansatt som kommunikasjonsrådgivere. Valebjørg kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i Nokut, Søderholm kommer fra Vipps og Granås kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i BlueStep bank. 

I tillegg til alle disse er også Eva Storbråten er også ansatt prosjektleder. Hun kommer sist fra Futatsu.

- Det siste halvåret har vi styrket alle byråets fagområder, sier Hommersand.