Kaja Gilje Sekse er utdannet journalist og har over ti års erfaring fra ulike deler av kommunikasjonsbransjen. De siste tre årene har hun tilbragt i SMFB. Nå melder hun overgang til Trigger.

- Trigger lager kommunikasjon basert på verdier som stemmer svært godt overens med mine egne. Det gjenspeiles både i kundene de jobber med og det arbeidet de gjør. Og jeg ser frem mot å bli en del av et tverrfaglig team som har like stort fokus på menneskelig og kulturell forståelse som de har kreativitet, brukeradferd og teknologi, sier Gilje Sekse.

Gilje Sekse har også bakgrunn som redaktør og innholdsrådgiver i Chili Publications. I tillegg har hun gitt ut podkasten Spinnesiden, og er nylig blitt teknologispaltist i Dagens Næringsliv.

- I tillegg til at jeg gleder meg til å jobbe med Triggers mange spennende kunder, ser jeg frem til å jobbe med dyktige og drevne kolleger, sier hun.

Daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger ønsker årets tredje nyrekruttering velkommen.

- Å få Kaja inn på laget er noe vi er utrolig stolte av. Kaja har den unike kombinasjonen av faglig styrke og bredde, så hun er på mange måter både en spiss og en som evner å se helheten. Kajas solide erfaring både i og utenfor byråverden er noe vi kommer til å få mye glede av, sier Kristoffersen.