Tidligere i vår kunne Kampanje melde at super-teamet Stian Johansen og Janne Brenda Lysø – som er blant Norges mest premierte, kreative team, var historie. For Johansen forlot reklamebyrået Pol for å starte for seg selv.

Les også: Norsk stjerneteam bryter opp: - Både trist og vemodig

Nå har byrået funnet Johansens erstatter – og de trengte ikke gå langt for å finne den nye makkeren. Christian Lauritzen har nå byttet beite fra designer til AD i Pol. Han er utdannet AD fra Westerdals, men har jobbet som designer etter studiene. Før Pol jobbet han i Kitchen.

- Her er det bare å velge klisjeordtak. Gå over bekken etter vann. Skogen for bare trær. Da Stian ikke kom tilbake etter jul, spurte jeg Christian om han kunne tenke seg å være vikar. Det viste seg å fungere så bra at jeg like godt spurte om fast følge. Og heldigvis sa han ja. Christian er en superhyggelig fyr og en av de mest formsterke ADene jeg vet om. Så dette er, og blir så bra det, sier Lysø i en melding.

Også Lauritzen er fornøyd med sin nye team-makker.

- Det føles riktig. Jeg har jobbet tett med Janne i flere år nå, og vært involvert mer og mer i de kreative prosessene. Det var på tide at Janne fikk seg en ny mann nummer to, sier Christian Lauritzen.