Byrået som herjet i Gulltaggen nylig, Hausmann, sier de vil øke sitt tjenestetilbud og som så mange andre satse mer på innhold. Nå henter de Marte Saugestad Ruus fra Varner-konsernet til en nyopprettet rolle som innholdsspesialist.  I sin nye jobb blir hun ansvarlig for Hausmann sin satsning på innholdsmarkedsføring og sosiale medier

- Hausmann er en tøff utfordrer med noen av de smarteste folka jeg kjenner. Jeg ser frem til å utvikle både eksisterende og nye kunder videre i den nye satsningen, sier Saugestad Ruus.  

Hun har bakgrunn som digital markedsfører og innholdsrådgiver og har jobbet med merkevarer som Adidas, Bik Bok og Days Like This.

- Forventningene til reklamebyråene blir stadig større, og vi ser stor verdi i å kunne tilby et bredere spekter i våre leveranser, sier byråleder Vetle Gjevestad Agledahl om nysatsingen og ansettelsen.