Kommunikasjonshuset Dinamo har vært ute i markedet for å lete etter en ny rådgiver og henter inn Arne Andreas Opheim (31). Han kommer fra foreningen Fri, hvor han blant annet har vært ansvarlig for Pride-kampanjene.

- Arne Opheim har en bakgrunn og en kunnskap som kundene våre etterspør, så jeg er veldig glad for at han har startet hos oss. Solid samfunnsforståelse, relevant kompetanse på bærekraft og klima, samt erfaring fra store holdningskampanjer gjør han relevant for svært mange av våre kunder. Han er dessuten en veldig hyggelig fyr som passer bra inn i gjengen vår, sier leder for PR i Dinamo, Henning Brikt Andersen.

Opheim har også erfaring som leder av Operasjon Dagsverk, har jobbet med kommunikasjon i Det Centrale Handicapråd i København og hatt verv i Natur og Ungdom.

- Jeg har jobbet mye med kommunikasjon, tekst og kampanje på mange felt. Nå kjennes det riktig å lande hos Dinamo, og jeg gleder meg til å lære nye ting og utvikle meg videre sammen med kollegaer og kunder her på huset, sier Opheim i en melding.