Hos Anorak har de vært ute i markedet og hentet kompetanse. Innholdsprodusenten Line Blokhus hentes fra VG Partnerstudio, og hun er ansatt som Head of Content i Anorak.

- Da denne muligheten dukket opp, kjente jeg med en gang at det var riktig å flytte på meg. Jeg hadde i utgangspunktet ikke planlagt det, men arbeidene til Anorak har alltid imponert meg. I tillegg visste jeg at det var et supert miljø, så da ble valget enkelt. Nå gleder jeg meg til å være med på å videreutvikle content-miljøet i Anorak, sier Blokhus i en melding.

Byrået har også en ny-rekruttert trio som skal jobbe med design. Det er de tre grafiske designerne Maja Berthelsen, Louise Marie Pedersen og Marte Langfjæran. Louise Pedersen er både grafisk designer og AD, og kommer fra NORD DDB der hun var lead designer for McDonald´s. Maja Berthelsen har de siste 13 årene jobbet med alt fra magasiner til visuelle uttrykk på kampanjer, profilering, ekspressjobbing og produksjon, mens Marte Langfjæran kommer fra stillingen som Head of Design i We Are Live.

- Med Maja, Louise og Marte får vi masse kvalitet og erfaring inn i den dyktige designavdelingen vår. Vi er kjempefornøyde med å ha fått hele gjengen med på laget, og gleder oss til å offentliggjøre flere spennende navn frem mot sommeren, sier byråleder Torgeir Vierdal.

Nå ønsker også Vierdal å gjøre det offisielt at byrået har hentet den erfarne reklamemannen Stein Simonsen til byrået. Simonsen har tidligere jobbet som kreativ leder i McCann før han i 2017 sluttet og flyttet til Island. Nå har han gjort comeback til Norge og norsk reklamebransje og har allerede rukket å vinne priser for Anorak. Han ble fast ansatt i byrået på starten av året, opplyser Vierdal til Kampanje.

- Deilig å være tilbake, sier Stein Simonsen i en kort kommentar.

Denne femmeren er nyansatt i Anorak. Fra venstre: Maja Berthelsen, Marte Langfjæran, Louise Marie Pedersen, Stein Simonsen og Line Blokhus. Foto: Anorak